place
Locatie
‘s-Gravelandseweg 258, Schiedam
phone
Bel ons
+31 6 81003710
access_time
Werkdagen
Maandag-Zaterdag
Hoe kunnen we u helpen?

Ons team bestaat uit ervaren consultants die hun expertise op hun vakgebied hebben aangetoond en die belang hechten aan ethische waarden en wetenschappelijke studies. We zijn hier om u te helpen met ons sterke team.

Afspraak
7/24 ondersteunende lijn

+31681003710

Volg Empathie

Over ons


“Er zijn krachten in je die je, als je dat zou kunnen ontdekken en gebruiken, alles zou kunnen maken wat je ooit hebt gedroomd of waarvan je je kunt voorstellen dat je zou kunnen worden.” (Orison Swett MARDEN)

Door het toepassen van oplossingsgerichte, wetenschappelijke methodes en ethische waarden streven wij naar gelukkige personen, gelukkige gezinnen en gelukkige generaties

ONS DOEL ALS CENTRUM

Gelukkige kinderen, jongeren en ouders die stevig in hun schoenen staan en maatschappelijk meedoen.

Meestal delen we onze problemen met vrienden, familie of andere mensen en soms willen we onze problemen niet vertellen om niet verkeerd begrepen te willen worden. We zoeken dan op internet naar oplossingen of kopen dure cadeaus voor onze kinderen om ze gelukkig te maken. We geven heel veel geld uit aan dure online spelletjes of kleding. Dit zorgt voor tijdelijk geluk. Voor blijvende oplossingen wordt er helaas niet naar professionele hulp gezocht. Soms klagen we dat er geen betrouwbare instelling is.

Empathie Particulier Gezinsbegeleiding Centrum; met onze betrouwbare en professionele begeleiders staan wij voor u klaar.

Privacy is zeer belangrijk voor ons.

Als je het als een “Drempel” ziet zul je struikelen, Maar zie het als een “Trede”, en je zult opklimmen. Maak afspraak arrow_right_alt
Copyright © 2024, Empathie Jeugd & Gezin. Alle rechten voorbehouden.. Sonamu